Tigla Metalica Bilka

Tigla Metalica

5 Profile

5 variante de profile:

Clasic,

Wind,

Colosseum,

Plus

Gladiator

Tabla Cutata

5 Profile

5 variante de profile:

W8,

W18,

W35,

W60

Paletar Culori

32 Culori

RAL 3000, RAL 3005, RAL 3009, RAL 3011, RAL 5010, RAL 6005, RAL 6020, RAL 7006, RAL 7024, RAL 8004, RAL 8014, RAL 8017, RAL 8019, RAL 9002, RAL 9005, RAL 9006 MAT sau LUCIOS

Grosimi

6 Grosimi

Varietate de grosimi tigla metalica ondulata: 0.4mm, 0.45mm, 0.5mm, 0.55mm, 0.6mm, iar pentru Tabla cutata grosimile ajung pana la 1mm

Finisaj Exterior

3  Finisaje

Lucios

Mat Texturat

Imperium

matprima

Invelitoare tip tigla metalica


Produsele Wetterbest® sunt produse originale, de calitate superioară, fiind dezvoltate ca material pentru învelitorile de acoperişuri. Au durata de viaţă mai mare decât învelitorile tradiţionale din țiglă ceramică sau tablă zincată, fiind compatibile cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, instituţii publice, spaţii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau construcţii noi.


Profilurile ţiglei metalice Wetterbest® sunt concepute special, pentru a oferi siguranţă împotriva infiltraţiilor prin etanşeitatea sporită faţă de alte tipuri de învelitori. De asemenea, ţiglele metalice Wetterbest® au un foarte bun comportament la încercările mecanice.


Materie Prima

Dacă doreşti să achiziţionezi un sistem de învelitori din ţiglă metalică trebuie să ştii că pentru un acoperiș trainic, trebuie îndeplinite cumulativ 3 condiții: materie primă de calitate, profilare pe linii automate performante și montaj calificat. În ceea ce priveşte materia primă, cele mai importante caracteristici sunt tipul de oțel folosit, grosimea tablei, stratul de zinc şi stratul de vopsea. Toate aceste aspecte influenţează garanţia şi durata de viaţă a produsului.


Garanţia materiei prime

Calitatea materiei prime se reflectă și în garanţia acordată de producătorul tablei din oțel prevopsit. Cu cât materialele sunt de o calitate mai bună, cu atât crește garanția oferită. În cazul țiglelor metalice Wetterbest®, pentru o grosime a oțelului de 0,5 mm, un strat de zinc de 225-275 g/mp și o grosime a stratului de vopsea de 25-35 de microni, garanția oferită de producător este de 15 ani și la grosimea stratului de 50 microni garanția oferită de producător este de 35 ani.

Despre tigla metalica Bilka

Durată de viață. Un acoperiș din țiglă metalică, dacă este montat conform recomandărilor specialiștilor, trebuie să aibă aceeași durată de viață ca și construcția pe care a fost montat, minimum 50 - 60 de ani. Țigla metalică este rezistentă la ploaie, vânt, ninsori, mucegai, astfel acoperișul de țiglă metalică nu va fi afectat de acestea.
Greutatea. Rezistența și greutatea redusă fac din țigla metalică concurentul favorit la titlul de cea mai bună învelitoare. Pe un acoperiș de 200 mp se va așeza o greutate de 1.000 kg în cazul țiglei metalice spre deosebire de cele 10.000 de kg în cazul țiglei clasice.
Etanșeitate. Sistemul de prindere a modulelor de țiglă metalică prin suprapunere și prindere cu suruburi autofiletante asigură etanșeitate perfectă și nu permite scurgeri de apă sub învelitoare.
Rezistență la foc. Grad ridicat de rezistență la propagarea și răspândirea focului.
Estetica. Acoperișul trebuie să pună în evidență frumusețea clădirii . Țigla metalică este singura soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și formă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze cu stilul arhitectural al comunității din care face parte.