Tigla Metalica

5 Profile

5 variante de profile:

Clasic,

Wind,

Colosseum,

Plus

Gladiator

Tabla Cutata

5 Profile

5 variante de profile:

W8,

W18,

W35,

W60

Paletar Culori

32 Culori

RAL 3000, RAL 3005, RAL 3009, RAL 3011, RAL 5010, RAL 6005, RAL 6020, RAL 7006, RAL 7024, RAL 8004, RAL 8014, RAL 8017, RAL 8019, RAL 9002, RAL 9005, RAL 9006 MAT sau LUCIOS

Grosimi

6 Grosimi

Varietate de grosimi tigla metalica ondulata: 0.4mm, 0.45mm, 0.5mm, 0.55mm, 0.6mm, iar pentru Tabla cutata grosimile ajung pana la 1mm

Finisaj Exterior

3  Finisaje

Lucios

Mat Texturat

Imperium

matprima

Invelitoare tip tigla metalica


Produsele Wetterbest® sunt produse originale, de calitate superioară, fiind dezvoltate ca material pentru învelitorile de acoperişuri. Au durata de viaţă mai mare decât învelitorile tradiţionale din țiglă ceramică sau tablă zincată, fiind compatibile cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, instituţii publice, spaţii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau construcţii noi.


Profilurile ţiglei metalice Wetterbest® sunt concepute special, pentru a oferi siguranţă împotriva infiltraţiilor prin etanşeitatea sporită faţă de alte tipuri de învelitori. De asemenea, ţiglele metalice Wetterbest® au un foarte bun comportament la încercările mecanice.


Materie Prima

Dacă doreşti să achiziţionezi un sistem de învelitori din ţiglă metalică trebuie să ştii că pentru un acoperiș trainic, trebuie îndeplinite cumulativ 3 condiții: materie primă de calitate, profilare pe linii automate performante și montaj calificat. În ceea ce priveşte materia primă, cele mai importante caracteristici sunt tipul de oțel folosit, grosimea tablei, stratul de zinc şi stratul de vopsea. Toate aceste aspecte influenţează garanţia şi durata de viaţă a produsului.


Garanţia materiei prime

Calitatea materiei prime se reflectă și în garanţia acordată de producătorul tablei din oțel prevopsit. Cu cât materialele sunt de o calitate mai bună, cu atât crește garanția oferită. În cazul țiglelor metalice Wetterbest®, pentru o grosime a oțelului de 0,5 mm, un strat de zinc de 225-275 g/mp și o grosime a stratului de vopsea de 25-35 de microni, garanția oferită de producător este de 15 ani și la grosimea stratului de 50 microni garanția oferită de producător este de 35 ani.

Despre tigla metalica Wetterbest

Este realizată cu materie primă provenită de la importanţi producători de oţel zincat, aluzincat si prevopsit de pe piaţa europeană, precum ArcelorMittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.
Înălţimea ondulei şi înălţimea treptei dintre module sunt la Gladiator și la Plus peste media uzuală – ceea ce conferă panourilor de țigla metalică Wetterbest® atât un avantaj estetic, cât şi unul de rezistenţă mecanică.
Sunt de 7-10 ori mai uşoare decât ţiglele ceramice sau de beton.
Tiglele metalice nu se pot desprinde de pe acoperiş în caz de cutremur. Sunt rezistente la intemperii, coroziune şi radiaţii ultraviolete.
Sunt uşor de întreţinut, suprafaţa netedă nu reţine umezeala, praful sau alte impurităţi, acestea fiind îndepărtate foarte uşor de ploaie. În acest fel, spre deosebire de alte tigle, nu permit apariția muschilor si mucegaiului.
Datorită tehnologiei de producţie şi materialului din care sunt fabricate, ţiglele metalice Wetterbest®se comportă excelent la solicitările mecanice, nu crapă şi nu se sparg.
Profilul în relief al ţiglei Wetterbest®conferă siguranţă maximă împotriva infiltraţiilor, dar şi rezistenţă mecanică mărită, graţie treptei majorate la 20 mm şi chiar 30 mm – în cazul profilului Wetterbest®